На 16 април ще е русенското издание на събитието, от което

...
</TD
>На 16 април ще е русенското издание на събитието, от което
Коментари Харесай

Най-големият кариерен форум се завръща в Русе

На 16 април ще е русенското издание на събитието, от което са почнали кариерите на повече от 58 хиляди студенти и младежи у нас. 22 водещи компании ще чакат претендентите за нова работа или стаж от 10:00 до 14:00 ч. във фоайето на корпус 2 на Русенски университет " Ангел Кънчев ". Входът за търсещи работа е безвъзмезден, само че с предварителна задължителна 

По време на Национални дни на кариерата се употребява платформата за цифров продан на данни ScanFactor. Чрез нея посетителите могат непосредствено да споделят своето CV с определени от тях работодатели в деня на събитието оптимално елементарно и комфортно и без потребление на хартия. За задачата е нужна само предварителна регистрация в ScanFactor, както е разказано тук.

В формалното разкриване на русенското издание на Национални дни на кариерата 2024 ще вземат присъединяване:

 Акад. Христо Белоев – Председател на Общото заседание и Почетен ректор на университета;Християн Петков, Оперативен Директор на JobTiger.Събитието в Русе е шестото и последно за тази година от серията Национални дни на кариерата, която се организира в последните 10 дни още в София, Велико Търново, Габрово, Пловдив и Варна.

Повече детайлности за Национални дни на кариерата 2024 можете да откриете на national.careerdays.bg.

Национални дни на кариерата със своите 22 издания се е потвърдило като мястото, от което започват кариерите на младежите в България. Събитието дава опция за срещи с работодатели, които търсят нови гении, както и за обмяна на опит и информация с сътрудници от разнообразни промишлености.

Събитието се провежда от JobTiger. Златен спонсор на събитието е ABA – Work in Austria.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР